Despre ProjectX

Dragă cititorule,

Project X – The escape concept a început să prindă contur, la nivel de idee, într-o perioadă în care numărul camerelor de evadare din București lua amploare rapid. Am simţit, însă, că în goana pentru intrarea în piață, operatorii locali s-au concentrat, cu preponderență, să prindă valul inițial, lăsând uneori în plan secund tocmai nevoile celui care le ține ușile deschise… jucătorul.

Noi, echipa Project X - cei care am dezvoltat conceptul, am pornit la drum ca jucători. Ca tine. Am fost în rolul clienților (și încă mai suntem) în numeroase rânduri, până să ne hotărâm să aducem ceva nou în acest domeniu captivant. Poate cu un spirit critic mai acut, am început să fim mai atenți și la alte elemente care compuneau jocurile, nu doar la fluxul acestora: calitatea materialelor utilizate, modul de transmitere a indiciilor etc.

Pentru că jucasem cam toate camerele bine cotate din capitală, am vrut să experimentăm și alte senzații, ale operatorilor străini. Am jucat în Ungaria, Franța, Italia, Turcia, ajungând până în Rusia. Ne-am distrat, am învățat, am notat, am adaptat și am început să construim…

Am înțeles, însă, că este foarte dificil să defineşti o cameră de escape bună, de aceea am apelat la cei mai buni experți în domeniu, pentru sprijin. Și l-am obținut din plin. Așa au luat naștere cele două camere pe care vi le propunem astăzi, într-o locație aparte.

Am adus în București ultima generație de escape rooms, cu puzzle-uri foarte interesante, cu decoruri spectaculoase și cu tematici variate. Am pus accent pe exact ceea ce noi ne dorim să primim, atunci când ușa unei camere de evadare se închide în spatele nostru.

Vă așteptăm la Unirea Shopping Center,

Echipa Project X