Contact

Unirea Shopping Center, București (subsol - acces din magazin şi metrou)

Program: Luni - Duminică 10.30 - 21.00

Oferte curente

Oferte Pentru Aniversari

Echipa ProjectX îţi ofera cadoul perfect:

  • daca este ziua ta vino cu un act de identitate vei primi intrarea gratuita!
  • spune-i "La mulți ani" într-un mod unic, pe care nu-l va putea uita ușor!

V-aţi gândit vreodată că un escape room poate fi atât un cadou inedit pentru o persoana draga, cat si un mod distractiv de a-ţi sărbători ziua de naştere? Funcţionează both ways, poţi să îi daruiesti cuiva timp de calitate: 60 de minute alaturi de persoane dragi, in care se vor distra si vor colabora pentru a evada din cameră sau, dacă sarbatoritul esti chiar tu, iti poti aduce prietenii, iar echipa Project ❌ îţi ofera cadoul perfect! Vino cu un act de identitate si vei primi intrarea gratuita!

Teambuilding

Stiati ca jocurile Escape Room de calitate sunt Cele Mai Bune Activitati de Teambuilding din Lume? Intr-un joc bun de tip escape room, grupul face doua lucruri total diferite, imbinate perfect, si anume:

  • isi foloseste intens gandirea si abilitatile fiecarui membru al echipei pentru a atinge un obiectiv comun intr-o anumita perioada limitata de timp.
  • se bucura de o doza considerabila (putin spus) de distractie.

Escape room-urile sunt ideale pentru munca in echipa, iar atunci când eşti liderul unei companii şi ai nevoie de oameni care să se înţeleagă si sa se completeze între ei sau faci parte dintr-un colectiv interesat sa dezvolte colegialitatea, o astfel de ocazie nu trebuie ratată.
Asadar, ProjectX te asteapta alaturi de colegi pentru a concura in echipe si a va dobori recordurile!
Putem gazdui un numar total de 24 persoane, ce pot forma mai multe echipe, dintre care doua echipe pot juca simultan cele doua camere, iar restul pot socializa, savurand bauturi si/sau prajituri, urmand sa joace pe rand fiecare echipa fiecare camera, incercand sa doboare recordul echipelor adverse.